Evenementen

De veranderende rol van de controller

24 november 2019

Op 24 november organiseert financeincorporated.nl een inspirerende rondetafel bijeenkomst met het thema “de veranderende rol van de controller”

Door de opkomst van cloud, mobiele applicaties, social media en big data analytics verandert de wijze waarop organisaties bedrijfsprocessen inrichten en data ontsluiten. Hierdoor is ook de rol van de controller aan verandering onderhevig. Tijdens deze rondetafel bijeenkomst gaan wij dieper in op de vragen: Hoe is de control functie georganiseerd? Wat is de impact van deze technologieën voor het business model van organisaties? Wat zijn de gevolgen voor de rol van de controller?

De bijeenkomst wordt door Frank de Groot werkzaam als docent aan de VU Executive Master of Finance & Control opleiding en mede verantwoordelijk voor het vakcluster reporting & control, begeleid. Drs. Mark van Duin zorgt voor een verdieping tijdens deze sessie. Mark is algemeen directeur van Finance for all en zal zijn visie als financieel- en digitaal expert delen op het gebied van digitale strategie en de noodzakelijke transformatie van de financiële functie binnen het digitale tijdperk. Bij deelname aan de rondetafel worden 2 PE-punten toegekend.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk t/m dinsdag 10 november door middel van een e-mail aan Suzanna Pronk: info@financeincorporated.nl

let wel: het aantal plaatsen is beperkt

Programma
– 17.30 uur Ontvangst met borrel
– 18.00 uur Presentatie sprekers
– 19.00 uur Rondetafel discussie
– 20.00 uur Diner

Uw aanmelding zien wij met belangstelling tegemoet en verwelkomen u graag 24 november aanstaande.

————————————————————————————————————

“Retail in de volgende versnelling” 10 december 2019

10 december 2019

Graag nodigen wij u uit voor een “Round table” om met andere retailbedrijven nader kennis te maken met Adminito en ervaringen te delen over planning, budgetting en rapportage.

Vanuit financeincorporated.nl zal Frenk de Jong (trekker retail sectorgroep) een relatie leggen tussen Shopping Tomorrow en het operationaliseren daarvan met behulp van een performance management tool. Om de discussie verder te voeden verzorgen we een korte demonstratie van onze oplossing en zal vanuit Plus Retail een toelichting worden gegeven op basis van hun ervaringen.

Programma:

14.30 uur        Ontvangst

15.00 uur        How to become “Partner of the line of Business”?

Door: Dirk ten Hag van financeincorporated.nl

Dynamiek is vuistregel nummer 1 binnen “Retail”! Veel organisaties zijn erg creatief en doen er alles aan om goedkoper, meer service en kwaliteit te leveren dan de concurrentie “om die ene klant” voor zich te winnen. Een mooi praktijkvoorbeeld hiervan is de verschuiving van Singel-Channel naar Omni-Channel, waarbij afstemming van fullfilment binnen retailorganisaties steeds complexer wordt.

Vragen zoals “Wat betekent online verkopen voor onze cashflow?” en “Wat is het effect van het veranderen van het business model?” komen tijdens deze sessie aan bod.

16.00 uur        “One Product” for the Financial Office

Door: Lotte van Walraven van Paritiko Benelux en Karel van er Gijp van financeincorporated.nl.

“Paritiko” is al jarenlang intensief betrokken bij retail door implementaties van “Performance Management” projecten bij o.a. Versace, Prada, V&D, Blokker, Macintosh Retail Group, Coolinvest en Scotch & Soda. In deze sessie willen wij onze ervaringen met u delen en laten we onze ”Best Practises” in Paritiko zien.

Hoe kan ik procesmatig met “risico’s, kosten en cashflow effecten” omgaan? Hoe kan ik top-down en bottom-up afstemmen met de koers? Hoe kunnen we een zo hoog mogelijk rendement uit investeringen halen?

•Financial Merchandise Planning: Align Strategy, Operation and Finance

•Demand Planning: Location, Store, Product and Category planning,

•Built-in intelligence: Scenario planning, Cash Flow planning, Cost Allocation and Like analyses.

16.45 uur        Fast Close door Plus Retail

Door: Ton de Gorter, Controller reporting & consolidation Plus Retail

Plus heeft een succesvolle implementatie met Nikitic van het consolidatie- en closingproces onlangs afgerond. Hierdoor is de werkdruk aanzienlijk verminderd en is Plus sneller in staat om te rapporteren.

•Consolidation and Fast Close

•Reporting and Deisclosure Management

17.30 uur        Borrel