Onderzoek

De financiële functie is de laatste jaren zichtbaar breder geworden. De focus ligt niet meer alleen op de verantwoording over de resultaten van gisteren, maar op de controle over de processen van vandaag en het bieden van een realistisch zicht op de toekomst van de organisatie.

Een realistisch zicht op de komst wordt gecreëerd met kennis. Die kennis vergaren we dagelijks door het doen van onderzoek binnen de sectoren: Handel, Industie & Dienstverlening, Public en Financial Services.

Aan de hand van onderzoek brengen we advies uit aan klanten en relaties, schrijven we artikelen, leggen we een benchmark aan en vergaren onze consultants up-to-date kennis.

Uiteraard delen we de uitkomsten delen we met onze relaties en deelnemers aan het onderzoek. We gaan in gesprek over de resultaten tijdens MasterClasses, Round Tables of in een persoonlijke ontmoeting.

Wilt u meer weten over de onderzoeken die financeincorporated.nl uitvoert? Neem dan contact op met onze Marketing & Communicatie afdeling via
030 4206 138.