Over

Wilt u de financiële processen versterken? Business controllers inzetten die voor impact zorgen? Projecten opleveren binnen de gestelde tijd en het gereserveerde budget, met de juiste kwaliteit? Wij voorzien u graag van de juiste financiële kennis en kunde.

Mastering finance

Al sinds 2006 zijn wij een vertrouwde naam voor boekhouding, finance & control-kennis, -advies en -interimdiensten. Onze professionals verdiepen zich in uw organisatie en pakken elk vraagstuk grondig aan. Ze hebben de juiste skills om als business partner te fungeren of om verandering of vernieuwing te faciliteren. Naast relevante ervaring en actuele kennis zorgen ze voor nieuwe energie en een frisse blik. Zo weten we keer op keer het verschil te maken.

Finance professionals die organisaties beter laten presteren

Een zichtbare bijdrage leveren aan de bottom line van de onderneming. Kansen vertalen naar praktische toepassingen. Vakinhoudelijke kennis toepassen om de financiële functie op een hoger niveau te brengen. Dat is wat onze ruim 300 interim finance professionals – samen met zusterbedrijf Xilio – dagelijks doen. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt voor adviesvragen én de bijbehorende oplossingen. Voor Business & Project Control, Management Accounting & Reporting en Financial Accounting & Control.

Blijvende vooruitgang in je werk

Blijven werken aan je professionele en persoonlijke groei. Dat is waar je als finance professional bij ons voor tekent. Jouw ontwikkeling en toegevoegde waarde staat voorop. Daartoe doe je steeds nieuwe ervaringen op bij verschillende opdrachtgevers en projecten. Tegelijkertijd investeren we op alle mogelijke manieren in je kennis en kunde. Je volgt bijvoorbeeld regelmatig competentie- en vakinhoudelijke trainingen aan de Academy. Altijd met een helder doel: jouw kwaliteiten maximaal tot hun recht laten komen.