Vakgebieden

Helder advies, pragmatische oplossingen

Hoe zwaarder en actueler de thema’s en verantwoordelijkheden, hoe groter de behoefte aan een partij die inhoudelijk waarde toevoegt. Een partner zoals financeincorporated.nl, die vanuit een brede kennis en ervaring meedenkt over de nieuwste uitdagingen in het finance-vakgebied. En die helpt om de onderwerpen op CFO-agenda te realiseren.

Stilstaan is achteruitgang

Als de marktomstandigheden en wet- en regelgeving veranderen, zorgt kennis voor voorsprong en onderbouwing van continuïteit. Daarom investeren we voortdurend in kennis van Business & Project Control, Financial Accounting & Control, en Management Accounting & Reporting. Kennis die we actief overdragen bij onze opdrachtgevers. Daartoe focussen we naast kennisontwikkeling ook op de persoonlijke competenties en effectiviteit van onze mensen. Zo ondersteunen we zowel professionals als opdrachtgevers in hun ontwikkeling en groei.

Blijvende impact

financeincorporated.nl werkt met consultants en interim professionals aan de vraagstukken van de CFO. We gaan voor een blijvende impact.